top of page
  • Εικόνα συγγραφέαSankalpa Yoga Center

Tι να περιμένουν τα παιδιά σε μια πρακτική Kids Aerial Yoga

Κλείσε τη θέση σου εδώ




Ξεκινάμε από τη δασκάλα μας. Την Amalia Sialma εμείς την αγαπάμε πάρα πολύ και τα παιδιά την αγαπάνε ακόμα πιο πολύ, τη λατρεύουν. Είναι η πιο γλυκιά και ευαίσθητη και δυνατή και υπομονετική και δημιουργική δασκάλα Kids Aerial Yoga, έχει το πιο μεγάλο χαμόγελο για όλα τα παιδιά του μαθήματος, έχει φτιάξει τις πιο ωραίες πολύχρωμες κάρτες για όλες τις θέσεις της παιδικής εναέριας γιόγκα, έχει τα πιο ωραία μάνταλα και τα πιο ωραία αυτοκόλλητα, είναι δυναμική και ευαίσθητη και υποστηρικτική προς όλα τα παιδιά και το μόνο που θέλει είναι να τα δει να ξεπερνούν τους φόβους τους, να δυναμώνουν, να μαθαίνουν και να το απολαμβάνουν.


Τα παιδιά με τη βοήθεια της αιώρας γυμνάζονται, διασκεδάζουν, μαθαίνουν να αναπνέουν σωστά, να συνεργάζονται, να δυναμώνουν το σώμα τους, να βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση, να ισορροπούν, να χαλαρώνουν, να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αυτοπεποίθηση, να παίζουν με χαρά, να διώχνουν το άγχος και να αγκαλιάζουν τη ζωή κατανοώντας ότι αποτελεί δικαίωμά τους να είναι χαρούμενα και υγιή και δυνατά. Τα παιδιά αναπτύσσουν νέες δεξιότητες, μαθαίνουν να συγκεντρώνονται και μαθαίνουν να λειτουργούν ομαδικά χωρίς ανταγωνισμό. Κάθε Σάββατο πρωί για δύο ώρες μετατρέπουμε το στούντιό μας σε μια χαρούμενη, χρωματιστή πολιτεία γέλιου και χαράς.


Τα οφέλη της Kids Aerial Yoga


_ Δυναμώνει το σώμα και αυξάνει την ευλυγισία και την ισορροπία.


_ Διατείνει τη σπονδυλική στήλη αποφορτίζοντας τους σπονδύλους.


_ Μειώνει την ένταση και το άγχος των παιδιών.


_ Αυξάνει την αυτοπεποίθησή τους βοηθώντας τα παιδιά να ξεπεράσουν τους φόβους τους.


_ Οι ανάποδες στάσεις οδηγούν στην οξυγόνωση του εγκεφάλου και ξεκουράζουν την καρδιά.


_ Βελτιώνει τα επίπεδα συγκέντρωσης μέσω των ασκήσεων και της ελεγχόμενης αναπνοής.


_ Μαθαίνει στα παιδιά να συνυπάρχουν ομαλά σε μια ομάδα καλλιεργώντας το αίσθημα της αλληλοϋποστήριξης και του μη ανταγωνισμού.


_ Διασκεδάζει τα παιδιά και τα κάνει να περνάνε καλά και να γελάνε μέσα από την καρδιά τους.

13 Προβολές
bottom of page