Μηνάς Ραφαηλίδης

Ο Μηνάς Ραφαηλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Τμήμα Στατιστικής και Πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ. Εχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Hatha Yoga 200 ωρών στο Athens Yoga, βασισμένο στις αρχές ευθυγράμμισης της Anusara Yoga, και το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Kundalini Yoga 200 ωρών της Karam Kriya/ΚRI. Eχει παρακολουθήσει τις εκπαιδεύσεις Restorative Yoga (120 ώρες), The healing aspects of yoga (120 ώρες) και Mantra and Nada Yoga (26 ώρες) με τον Mιχάλη Ευαγγελίδη Mahatman Saraswati στο Nada Yoga Place. Εχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση Υin Yoga Teachers Training με την Μπέττυ Παπαδοπούλου. Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια kids yoga με τη Cheryl Crawford (Grounded Kids) και με τη Siri Arti (Starchild), βασισμένα και τα δύο στην Kundalini yoga. Επίσης παρακολούθησε την εκπαίδευση Aerial Yoga Teacher Training με τον Γιώργο Ανδριανόπουλο, Aerial Kids Yoga Teacher Training με τη Χριστίνα Μάτση και τον Γιώργο Ανδριανόπουλο και Aerial Restorative από το Anahata Υoga Studio Thessaloniki. Επίσης έχει παρακολουθήσει workshops με τον Martin Kirk, τον Carlos Pomeda, τον Todd Tessen και τον Alessandro Ortona. Η πρώτη του επαφή με τη yoga ήταν πριν από 15 χρόνια και ως σήμερα ασκείται συστηματικά σε διάφορα είδη (hatha/anusara, kundalini, vinyasa, ashtanga). Πιστεύει στη yoga ως σύστημα που μας κάνει να κοιτάξουμε μέσα μας και να επαναϊεραρχήσουμε τι είναι σημαντικό για μας αναλαμβάνοντας έτσι την ευθύνη της υγείας μας και της ζωής μας.

Μαρία Αντωνοπούλου

H Μαρία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Η πρώτη επαφή με το σώμα ήρθε στην ηλικία των 8 ετών με την ενόργανη γυμναστική. Έκτοτε ασχολήθηκε με διάφορα αθλήματα και είδη χορού. Το 2011 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην δραματική σχολή και εργάστηκε ως ηθοποιός κάνοντας κυρίως θέατρο ενηλίκων και παραστάσεις για παιδιά. Η αναζήτηση της για τα όρια του σώματος και του νου την έφεραν κοντά στην Yoga το 2008. Μαθήτευσε στην φιλοσοφία της yoga και αφοσιώθηκε εξολοκλήρου. Η προσωπική της διαδρομή την οδήγησε το 2014 στην ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών στην A.F.studies yoga teacher (200h) που περιλαμβάνει εκπαίδευση σε Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Ashtanga Yoga, restorative yoga και therapeutic yoga. Λίγο αργότερα ολοκλήρωσε και το πρόγραμμα Aerial Yoga Teacher (50h) καθώς και Aerial Kids Yoga Teacher. Διδάσκει Hatha, Vinyasa, Yin, Aerial και Aerial Kids. Συνεχίζει να εμπνέεται και να εμβαθύνει στην πρακτική της και στις γνώσεις της γύρω από αυτήν, μέσω της παρακολούθησης μαθημάτων και σεμιναρίων.

Αμαλία Σιαλμά

H Αμαλία Σιαλμά γεννήθηκε στις 16.2.1988 στο Αγρίνιο. Ξεκίνησε την πρακτική της στην aerial yoga πριν από 6 χρόνια και αμέσως κατάλαβε ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό επαγγελματικά. Θεωρεί ότι η aerial yoga είναι μια πρακτική για  όλους τους ανθρώπους και λατρεύει να προσαρμόζει τα μαθήματά της για να δει όλους τους ασκουμένους να τα καταφέρνουν και να ξεπερνούν τους φόβους τους. Αγαπάει τα παιδιά και χαίρεται να βλέπει την εξέλιξή τους, σωματική και πνευματική, με τη βοήθεια των πανιών. Εχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση Kids Aerial Yoga με τη Χριστίνα Μάτση και Aerial Yoga Training με τον Γιώργο Ανδριανόπουλο. Είναι βοηθός οδοντιάτρου και κάτοχος ενός χοντρού μαύρου γάτου που κάνουν πάντα μαζί διακοπές.

Please reload

239335539_1191705384631773_7549969710433413757_n.jpg

Ξένια Γρέγου 

Η Ξένια Γρέγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και εργάστηκε για χρόνια στον χώρο της ναυτιλίας. Ταυτόχρονα άρχισε να ανακαλύπτει τη γιόγκα ως ασκούμενη στην αρχή ψάχνοντας τρόπους να καταπολεμήσει το άγχος της καθημερινότητας. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση Hatha yoga 500 ωρών (Yoga Alliance) , Aerial Yoga, Prenatal

/ Postnatal Yoga και Κids Υoga (Rainbow Yoga). Στόχος των μαθημάτων της είναι να ανακαλύψει κάθε ασκούμενος τις δυνατότητες που του προσφέρει το σώμα του και να μάθει να τις αξιοποιεί στο έπακρο με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.