top of page
minas_edited.jpg
Μηνάς Ραφαηλίδης

Ο Μηνάς Ραφαηλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Τμήμα Στατιστικής και Πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ. Εχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Hatha Yoga 200 ωρών στο Athens Yoga, βασισμένο στις αρχές ευθυγράμμισης της Anusara Yoga, και το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Kundalini Yoga 200 ωρών της Karam Kriya/ΚRI. Eχει παρακολουθήσει τις εκπαιδεύσεις Restorative Yoga (120 ώρες), The healing aspects of yoga (120 ώρες) και Mantra and Nada Yoga (26 ώρες) με τον Mιχάλη Ευαγγελίδη Mahatman Saraswati στο Nada Yoga Place. Εχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση Υin Yoga Teachers Training με την Μπέττυ Παπαδοπούλου. Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια kids yoga με τη Cheryl Crawford (Grounded Kids) και με τη Siri Arti (Starchild), βασισμένα και τα δύο στην Kundalini yoga. Επίσης παρακολούθησε την εκπαίδευση Aerial Yoga Teacher Training με τον Γιώργο Ανδριανόπουλο, Aerial Kids Yoga Teacher Training με τη Χριστίνα Μάτση και τον Γιώργο Ανδριανόπουλο και Aerial Restorative από το Anahata Υoga Studio Thessaloniki. Επίσης έχει παρακολουθήσει workshops με τον Martin Kirk, τον Carlos Pomeda, τον Todd Tessen και τον Alessandro Ortona. Η πρώτη του επαφή με τη yoga ήταν πριν από 15 χρόνια και ως σήμερα ασκείται συστηματικά σε διάφορα είδη (hatha/anusara, kundalini, vinyasa, ashtanga). Πιστεύει στη yoga ως σύστημα που μας κάνει να κοιτάξουμε μέσα μας και να επαναϊεραρχήσουμε τι είναι σημαντικό για μας αναλαμβάνοντας έτσι την ευθύνη της υγείας μας και της ζωής μας.

239335539_1191705384631773_7549969710433413757_n.jpg
Ξένια Γρέγου

Η Ξένια Γρέγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και εργάστηκε για χρόνια στον χώρο της ναυτιλίας. Ταυτόχρονα άρχισε να ανακαλύπτει τη γιόγκα ως ασκούμενη στην αρχή ψάχνοντας τρόπους να καταπολεμήσει το άγχος της καθημερινότητας. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση Hatha yoga 500 ωρών (Yoga Alliance), Aerial Yoga, Prenatal/Postnatal Yoga και Κids Υoga (Rainbow Yoga). Στόχος των μαθημάτων της είναι να ανακαλύψει κάθε ασκούμενος τις δυνατότητες που του προσφέρει το σώμα του και να μάθει να τις αξιοποιεί στο έπακρο με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

SankalpaTeam-6.jpg
Αμαλία Σιαλμά

H Αμαλία Σιαλμά γεννήθηκε στις 16.2.1988 στο Αγρίνιο. Ξεκίνησε την πρακτική της στην aerial yoga πριν από 6 χρόνια και αμέσως κατάλαβε ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτό επαγγελματικά. Θεωρεί ότι η aerial yoga είναι μια πρακτική για  όλους τους ανθρώπους και λατρεύει να προσαρμόζει τα μαθήματά της για να δει όλους τους ασκουμένους να τα καταφέρνουν και να ξεπερνούν τους φόβους τους. Αγαπάει τα παιδιά και χαίρεται να βλέπει την εξέλιξή τους, σωματική και πνευματική, με τη βοήθεια των πανιών. Εχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση Kids Aerial Yoga με τη Χριστίνα Μάτση και Aerial Yoga Training με τον Γιώργο Ανδριανόπουλο. Είναι βοηθός οδοντιάτρου και κάτοχος ενός χοντρού μαύρου γάτου που κάνουν πάντα μαζί διακοπές.

kamaropoulou.jpg
Δέσποινα Καμαροπούλου

H Δέσποινα Καμαροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18.9.1988. Σπούδασε και ασχολείται επαγγελματικά με την κομμωτική από πολύ νωρίς λαμβάνοντας μέρος σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς και καταλαμβάνοντας πολλές διακρίσεις. Τα τελευταία 5 χρόνια ήρθε σε επαφή με τη γιόγκα και έχει μια συστηματική και συνεπή πρακτική σε πολλά είδη γιόγκα (Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Aerial Yoga, Yin Yoga) που συνεχίζεται ως σήμερα. Η αγάπη της για την Αerial Yoga την οδήγησε να παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αerial Flow Teacher Training και να πιστοποιηθεί ως δασκάλα Aerial Yoga από την Αγγελική Σωτηροπούλου. Συνεχίζει να παρακολουθεί πολλά σεμινάρια και workshops πάνω στην Aerial Flow και στα Aerial Acrobatics. Τα μαθήματά της είναι δυναμικά, υποστηρικτικά και βασισμένα σε αρχές ευθυγράμμισης που προσφέρουν ασφάλεια σε κάθε ασκούμενο. Είναι φιλόζωη και έχει εθελοντική δράση για την προστασία των ζώων συντροφιάς.

306588692_5395157957265804_844526842543766566_n.jpg
Νεφέλη Γκούτη

Η Νεφέλη Γκούτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991, αποφοίτησε από το Μαθηματικό Αθήνας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Επιστήμης των Υπολογιστών. Γνώρισε τη γιόγκα το 2016 και το 2017 άρχισε την πρακτική της στην Ashtanga Vinyasa Yoga. Έκτοτε δεν έχει σταματήσει να συναντάει τον εαυτό της πάνω στο στρώμα της. Η αγάπη της για την Ashtanga και η ανάγκη της να μοιραστεί τα οφέλη της με άλλους ανθρώπους την οδήγησε να παρακολουθήσει το TTC στην Ashtanga με τη Μαρία Μυτιληναίου. Πιστεύει ότι μέσω των τριών βασικών στοιχείων της Ashtanga, asanas, αναπνοής και drishti (εστίαση βλέμματος) μπορείς να βιώσεις οφέλη τόσο στο φυσικό επίπεδο, το σώμα, όσο και στο νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο. Το ταξίδι μέσω της πρακτικής προς τον εαυτό είναι άπειρο και το όριο του πόσο βαθιά θα φτάσεις εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα.

bottom of page