top of page
minas_edited.jpg
Μηνάς Ραφαηλίδης

Ο Μηνάς Ραφαηλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Τμήμα Στατιστικής και Πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ. Εχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Hatha Yoga 200 ωρών στο Athens Yoga, βασισμένο στις αρχές ευθυγράμμισης της Anusara Yoga, και το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Kundalini Yoga 200 ωρών της Karam Kriya/ΚRI. Eχει παρακολουθήσει τις εκπαιδεύσεις Restorative Yoga (120 ώρες), The healing aspects of yoga (120 ώρες) και Mantra and Nada Yoga (26 ώρες) με τον Mιχάλη Ευαγγελίδη Mahatman Saraswati στο Nada Yoga Place. Εχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση Υin Yoga Teachers Training με την Μπέττυ Παπαδοπούλου. Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια kids yoga με τη Cheryl Crawford (Grounded Kids) και με τη Siri Arti (Starchild), βασισμένα και τα δύο στην Kundalini yoga. Επίσης παρακολούθησε την εκπαίδευση Aerial Yoga Teacher Training με τον Γιώργο Ανδριανόπουλο, Aerial Kids Yoga Teacher Training με τη Χριστίνα Μάτση και τον Γιώργο Ανδριανόπουλο και Aerial Restorative από το Anahata Υoga Studio Thessaloniki. Επίσης έχει παρακολουθήσει workshops με τον Martin Kirk, τον Carlos Pomeda, τον Todd Tessen και τον Alessandro Ortona. Η πρώτη του επαφή με τη yoga ήταν πριν από 15 χρόνια και ως σήμερα ασκείται συστηματικά σε διάφορα είδη (hatha/anusara, kundalini, vinyasa, ashtanga). Πιστεύει στη yoga ως σύστημα που μας κάνει να κοιτάξουμε μέσα μας και να επαναϊεραρχήσουμε τι είναι σημαντικό για μας αναλαμβάνοντας έτσι την ευθύνη της υγείας μας και της ζωής μας.

nefeli.jpg
Νεφέλη Γκούτη

Η Νεφέλη Γκούτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991, αποφοίτησε από το Μαθηματικό Αθήνας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Επιστήμης των Υπολογιστών. Γνώρισε τη γιόγκα το 2016 και το 2017 άρχισε την πρακτική της στην Ashtanga Vinyasa Yoga. Έκτοτε δεν έχει σταματήσει να συναντάει τον εαυτό της πάνω στο στρώμα της. Η αγάπη της για την Ashtanga και η ανάγκη της να μοιραστεί τα οφέλη της με άλλους ανθρώπους την οδήγησε να παρακολουθήσει το TTC στην Ashtanga με τη Μαρία Μυτιληναίου. Συνέχισε την εκπαίδευση της παρακολουθώντας TTC στην Ashtanga με τη Χριστίνα Καρυτινού και τον Manju P. Jois. Πιστεύει ότι μέσω των τριών βασικών στοιχείων της Ashtanga, των asanas, της αναπνοής και του drishti (εστίαση βλέμματος), μπορείς να βιώσεις οφέλη τόσο στο φυσικό επίπεδο, το σώμα, όσο και στο νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο. Το ταξίδι μέσω της πρακτικής προς τον εαυτό είναι άπειρο και το όριο του πόσο βαθιά θα φτάσεις εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα.

Erina.jpg
Ερίνα Καμμένου

Η Ερίνα Καμμένου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Σπούδασε Νομική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά μέχρι σήμερα. Ασχολείται συστηματικά με την πρακτική της yoga από το 2011. Το 2019 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων Hatha Yoga 200 ωρών (RYT 200 – Omshanti Academy). Το 2020 ολοκλήρωσε την εκπαίδευση δασκάλων Aerial Yoga 60 ωρών (Aerialife Training). Παραμένει πάντα μαθήτρια και συνεχίζει να εμβαθύνει στη δική της προσωπική πρακτική αλλά και να παρακολουθεί σεμινάρια και workshops για δασκάλους yoga εξελίσσοντας συνεχώς την τεχνική, τη διδασκαλία και τη γνώση της. Πιστεύει ότι μέσα από τη ροή της vinyasa yoga μάς δίνεται η ευκαιρία να παρατηρούμε τις εναλλαγές της πρακτικής, του εαυτού, της ζωής μας. Η yoga είναι μέθοδος αυτογνωσίας και μέσα απ’ αυτήν προσπαθούμε να έρθουμε πιο κοντά στον αυθεντικό εαυτό, στα συναισθήματά μας και έτσι να καταφέρουμε να είμαστε παρόντες στην κάθε στιγμή.

kamaropoulou.jpg
Δέσποινα Καμαροπούλου

H Δέσποινα Καμαροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18.9.1988. Σπούδασε και ασχολείται επαγγελματικά με την κομμωτική από πολύ νωρίς λαμβάνοντας μέρος σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς και καταλαμβάνοντας πολλές διακρίσεις. Τα τελευταία 5 χρόνια ήρθε σε επαφή με τη γιόγκα και έχει μια συστηματική και συνεπή πρακτική σε πολλά είδη γιόγκα (Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Aerial Yoga, Yin Yoga) που συνεχίζεται ως σήμερα. Η αγάπη της για την Αerial Yoga την οδήγησε να παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αerial Flow Teacher Training και να πιστοποιηθεί ως δασκάλα Aerial Yoga από την Αγγελική Σωτηροπούλου. Συνεχίζει να παρακολουθεί πολλά σεμινάρια και workshops πάνω στην Aerial Flow και στα Aerial Acrobatics. Τα μαθήματά της είναι δυναμικά, υποστηρικτικά και βασισμένα σε αρχές ευθυγράμμισης που προσφέρουν ασφάλεια σε κάθε ασκούμενο. Είναι φιλόζωη και έχει εθελοντική δράση για την προστασία των ζώων συντροφιάς.

Giorgos Katsimpris.jpg
Γιώργος Κατσίμπρης

Ο Γιώργος Κατσίμπρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό σε μικρή ηλικία και έκτοτε συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Ασκήθηκε για πολλά χρόνια στις πολεμικές τέχνες και δη στα Muay Thai και Kick Boxing. Ήρθε σε επαφή με τη μέθοδο Pilates ψάχνοντας μια εναλλακτική μέθοδο εκγύμνασης αλλά και αποκατάστασης τραυματισμών. Σαν συνέχεια ήρθε η Ashtanga Vinyasa Yoga και ο διαλογισμός Zen. Εξασκείται καθημερινά σε αυτά χρησιμοποιώντας τα σαν εργαλεία αυτογνωσίας.

bottom of page