top of page

Κυρ 19 Μαΐ

|

Περιστέρι

Get up, set up and get going _ Kundalini Yoga με τη Μarina Amar Dev Ktisti

Την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 11.00 το πρωί, υποδεχόμαστε για πρώτη φορά και με πολύ μεγάλη χαρά στην αίθουσα του Sankalpa Yoga Center τη Marina Amar Dev Ktisti για ένα τετράωρο βιωματικό workshop Kundalini Yoga για την έξοδο από την ακινησία της θλίψης.

Get up, set up and get going _ Kundalini Yoga με τη Μarina Amar Dev Ktisti
Get up, set up and get going _ Kundalini Yoga με τη Μarina Amar Dev Ktisti

Ώρα & Τοποθεσία

19 Μαΐ 2024, 11:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.

Περιστέρι, Αισχύλου 10, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

Σχετικά με την εκδήλωση

Tην Κυριακή 19 Μαΐου, στις 11.00 το πρωί, υποδεχόμαστε για πρώτη φορά και με πολύ μεγάλη χαρά στην αίθουσα του Sankalpa Yoga Center τη Marina Amar Dev Ktisti για ένα τετράωρο βιωματικό workshop Kundalini Yoga για την έξοδο από την ακινησία της θλίψης και την είσοδο στην ενεργοποίηση της ευδαιμονίας. Η πρακτική περιλαμβάνει kriyas, διαλογισμό, τεχνικές αναπνοής, μάντρας και βαθιά χαλάρωση με γκονγκ.

Σε αυτό το βιωματικό workshop θα εργαστούμε για: _ Απελευθέρωση / καθάρισμα του υποσυνειδήτου από τα βάρη / σκιές / προβλήματα του παρελθόντος. _ Συνάντηση / σύνδεση στο παρόν με τον εαυτό, αποδοχή και αυτοσυγχώρεση. _ Ελευθερία επιλογής και δύναμη ευθύνης στα νέα βήματα της ζωής. _ Ανάκτηση σωματικής ενέργειας και νοητικής έμπνευσης για την υλοποίηση των σχεδίων της ψυχής.

Η Kundalini Yoga είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα στάσεων, κινήσεων, αναπνοών, χαλάρωσης και διαλογισμού που επιδρά αποτελεσματικά στο σώμα (φυσικό και ενεργειακό), στον νου και στην ψυχή προσφέροντας άμεσα οφέλη ευεξίας, νοητικής διαύγειας και υψηλής έμπνευσης. Ποια είναι τα οφέλη μιας πρακτικής / workshop Κundalini Yoga:

_ Αυξάνει τη δύναμη και την ευλυγισία του σώματός μας.

_ Διευρύνει την αναπνοή μας.

_ Απελευθερώνει την μπλοκαρισμένη ενέργεια και αποκαθιστά την κυκλοφορία της σε όλο το σώμα.

_ Ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα.

_ Ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα.

_ Ενισχύει την αποτοξίνωση. Βοηθάει στην αποβολή των τοξινών μέσω του λεμφικού συστήματος.

_ Εξισορροπεί το ενδοκρινικό σύστημα.

_ Ρυθμίζει το κυκλοφορικό σύστημα.

_ Εδραιώνει έναν θετικό τρόπο αντιμετώπισης της ζωής.

_ Αναπτύσσει έναν ήσυχο επικεντρωμένο νου μέσα από τον διαλογισμό.

_ Εξαλείφει τα παλιά περιοριστικά μοτίβα που μας αποτρέπουν να αλλάξουμε ό,τι δεν μας εξελίσσει πια.

_ Απαλύνει τα ψυχικά τραύματα.

_ Μας φέρνει πιο κοντά στην αληθινή εκδοχή του εαυτού μας και στην αγάπη μας προς αυτόν και κατά συνέπεια και προς τους γύρω μας.

Συμμετοχή: 40 ευρώ. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Λίγα λόγια τη Marina Amar Dev Ktisti:

Η Μαρίνα Amar Dev Κτίστη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

_ Σπούδασε Επικοινωνία με ειδικότητα τα ΜΜΕ και τις Δημόσιες Σχέσεις και εργάστηκε στον κλάδο των επιχειρήσεων για αρκετά χρόνια.

_ Έκανε σπουδές υποκριτικής και θεάτρου στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

_ Το 1996, στην Ιταλία, έγινε άμεση μαθήτρια του Yogi Bhajan και βυθίστηκε στην επιστήμη της Kundalini Yoga με συνεχή μελέτη και προσωπική άσκηση ως σήμερα.

_ Eκπαιδεύτηκε στις δύο κομβικές οκταήμερες παγκόσμιες συναντήσεις μορφοποίησης δασκάλων της Kundalini Yoga «Master’s Touch», με τον ίδιο τον Yogi Bhajan, στην Assisi (Ιταλία) το 1997 και στην Βlois (Γαλλία) το 1998.

_ Το καλοκαίρι του 1998 ταξίδεψε στην Espagnola, στο Νέο Μεξικό, όπου και παρέμεινε για τρεις μήνες στο Mother Ashram της Kundalini Yoga και μαθήτευσε άμεσα με τον Yogi Bhajan όπως και άλλους εκπαιδευτές σε διαφορετικά αντικείμενα της διδασκαλίας (Guru Dass Singh & Kaur, Tarn Taran Kaur, Gurmukh Kaur κ.ά.).

_ Το 1999 έφερε την Kundalini Yoga στην Ελλάδα και αφιερώθηκε στη διάδοσή της. Mε την ευχή και την καθοδήγηση του ίδιου του Yogi Bhajan ίδρυσε το 1999, μαζί με τον Hari Simran Singh Khalsa, το Guru Ram Das Ashram, το πρώτο κέντρο της Κundalini Yoga στην Ελλάδα.

_ Eκπαιδεύτηκε στην Ιταλία (2002-2003) στη γιόγκα για την περίοδο της εγκυμοσύνης με τη Sat Hari Kaur και το 2006 στη γιόγκα για παιδιά με την Guru Dass Kaur (ChildPlay Yoga).

_ Ασκείται, μελετά και διδάσκει στο μονοπάτι της Kundalini Yoga για 26 συνεχόμενα χρόνια και έχει εμβαθύνει σε πολλούς σημαντικούς τομείς της διδασκαλίας (Συνειδητή / Εξυψωτική Επικοινωνία, Ανθρωπολογία της Γιόγκα, Δυναμική της επιτυχίας μέσα από τον έλεγχο του στρες, Σεξουαλικότητα και Πνευματικότητα, Διεύρυνση και Ηγεσία).

_ Είναι Διεθνής Eκπαιδεύτρια Δασκάλων στο Επίπεδο 1 & 2 (Lead Teachers Trainer) και μέλος της Ακαδημίας των Εκπαιδευτών Δασκάλων του KRI - Kundalini Research Institute «Academy of Trainers ΑΤΑ».

_ Σε ατομικές συνεδρίες προσφέρει το «Spiritual Fitness» για τη θεραπεία κα τη μεταμόρφωση της ζωής των ανθρώπων.

_ Το 2008 στο Ευρωπαϊκό Kundalini Yoga Festival τιμήθηκε από τη Διεθνή Ένωση Δασκάλων της Κουνταλίνι Γιόγκα ΙΚΥΤΑ με το ΙΚΥΤΑ TEACHER RECOGNITION για την προσφορά της στη διατήρηση της ακεραιότητας και τη διάδοση της διδασκαλίας της Kundalini Yoga στην Ελλάδα.

_ Διδάσκει (και online) στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα ιταλικά.

Share This Event

bottom of page