Κυρ, 28 Νοε | Περιστέρι

Yin Yoga and Music

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 17.30, κάνουμε Yin Yoga, διαβάζουμε αγαπημένα κείμενα και ακούμε ζωντανές μουσικές από τον Γεράσιμο Δημοβασίλη.
Οι εγγραφές έκλεισαν
Yin Yoga and Music

Ώρα & Τοποθεσία

28 Νοε, 5:30 μ.μ. – 7:00 μ.μ.
Περιστέρι, Αισχύλου 10, Περιστέρι 121 34, Ελλάδα

Σχετικά με την εκδήλωση

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 17.30, στο Sankalpa Yoga Center, στην εξωτική Περιστεράρα, κάνουμε για άλλη μία ξεχωριστή φορά ό,τι αγαπάμε πιο πολύ: κάνουμε Yin Yoga, διαβάζουμε αγαπημένα κείμενα και ακούμε ζωντανές μουσικές. Ο Μηνάς Ραφαηλίδης, ύστερα από ένα μικρό Yang ζέσταμα, προτείνει θέσεις Υin και διαβάζει αγαπημένα κείμενα και ο @Yerasimos Dimovasilis ντύνει με διαλογιστικές μουσικές και θεραπευτικούς ήχους όλη την πρακτική χρησιμοποιώντας διάφορα μουσικά όργανα όπως singing bowls, gong και το ιαπωνικό φλάουτο shakuhachi.

Η Yin Yoga είναι μια εσωστρεφής πρακτική που μας καλεί να επιβραδύνουμε, μια πρακτική ενδοσκόπησης που προσφέρει μια ευκαιρία να στραφούμε εσωτερικά και να συνδεθούμε με τη σιωπή και την ησυχία του κέντρου μας. Είναι μια πρακτική ακινησίας, υπομονής και μη δράσης. Στη Yin Yoga κρατάμε ευγενικά τις θέσεις από 3 ως 5 λεπτά μένοντας σε ακινησία και εξερευνώντας την εσωτερική κίνηση της αναπνοής, των σκέψεων και των συναισθημάτων.

Φέρτε μαζί σας το δικό σας στρωματάκι, τη δική σας πετσέτα και το δικό σας μπουκάλι νερό.

Συμμετοχή: 15 ευρώ. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών όσοι θα παρακολουθήσουν την πρακτική είναι απαραίτητο να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης 6 μηνών ή αρνητικό rapid test 48 ωρών.

Ο Γεράσιμος Δημοβασίλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική μαθαίνοντας κλασική κιθάρα και φλάουτο και ήδη από την εφηβεία συμμετείχε σε δισκογραφικές παραγωγές. Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει μαθητεύσει με τον Δημήτρη Ψύχα στη Σχολή Μουσικοθεραπείας του Ωδείου Όπερα. Η μαθητεία αυτή υπήρξε το έναυσμα για την εκμάθηση οργάνων όπως το γκονγκ, οι θιβετανικές ηχογαβάθες, η κέλτικη άρπα και άλλα παραδοσιακά όργανα, κυρίως πνευστά, από διάφορες παραδόσεις του κόσμου. Το 2002 ξεκίνησε την εκμάθηση του παραδοσιακού ρεπερτορίου του ιαπωνικού φλάουτου shakuhachi και κατέχει το δίπλωμα Jun Shihan της Σχολής Chikumeisha. Σήμερα το έχει εντάξει σε συνεδρίες μουσικοθεραπείας - ηχοθεραπείας και διδάσκει το ρεπερτόριο αυτό στην Ελλάδα. Από το 2008 είναι μέλος του ντουέτου Butterfly People, από το 2013 μέλος των Fairy Dance και από το 2016 μέλος του συγκροτήματος Ιαπωνικών κρουστών Atene Daiko.

Share This Event